Preskoči na sadržaj

Erasmus akreditacija - radionica izrade projektnog prijedloga

19.07.2023.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira radionice izrade projektnih prijedloga za Erasmus akreditacije - za prijavitelje u području odgoja i općeg obrazovanja 13. rujna, a za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i obrazovanja odraslih 14. rujna 2023. godine.

Radionice će voditi britanski stručnjak Paul Guest, iskusni trener u području programa Erasmus+ te će se prvi dio programa održati na engleskom jeziku. U drugom dijelu programa, predviđeno je aktivno sudjelovanje sudionika u manjim skupinama na hrvatskom jeziku, uz podršku djelatnika Agencije.

Za sudjelovanje, nužno je otvoriti prijavni obrazac za Erasmus akreditaciju, upisati ciljeve na kojima kao ustanova/organizacija želite raditi te ispuniti prijavni obrazac, zaključno s 25. kolovoza 2023., u kojem je obavezan podatak ID prijavnog obrasca za Erasmus akreditaciju.

Prednost sudjelovanja na radionici imaju prijavitelji na prošlim prijavnim rokovima za Erasmus akreditaciju, a moguća je prijava najviše dvije osobe po ustanovi.


Odabranim sudionicima poslat će potvrdu sudjelovanja na radionici zaključno s 1. rujna 2023. *U slučaju velikog broja prijava, Agencija zadržava pravo dodatno ograničiti broj sudionika.

Više detalja dostupno je OVDJE.