Preskoči na sadržaj

Poziv na webinar: portal Funding and tender opportunities + horizontalne teme u sklopu programa Unije CERV 2021.-2027.

27.02.2023.

Ured za udruge kao Nacionalna kontakt točka programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti održat će webinar posvećen tehničkoj pripremi projektnih prijedloga i horizontalnim temama 10. ožujka 2023. od 10h-11:30h, putem MS TEAMS platforme.

Na webinaru će se predstaviti portal Funding and tender opportunities i njegove osnovne značajke: postupak registracije, pretraživanje natječaja, traženje partnera i način ispunjavanja obrazaca, dok će drugi dio webinara biti posvećen horizontalnim temama: kriterijima i smjernicama za izradu politike zaštite djece (za projekte koji izravno uključuju djecu), rodnoj perspektivi, etičkim aspektima i vrijednostima Europske unije.

Radni program događanja se nalazi u privitku.

Ovim putem pozivamo sve koji žele sudjelovati na webinaru da se prijave putem online obrasca koji se nalazi na službenoj web stranici nacionalne točke (https://www.cerv.hr/vijesti/webinar-ftop-horizontalne-teme/), a poveznicu će svim prijavljenima poslati dan prije održavanja webinara.

Kako bi što kvalitetnije pripremili sadržaj webinara i uključili moguća pitanja već tijekom prezentacije, molimo vas da već prilikom prijave navedete pitanja vezana uz teme webinara u za to predviđenom polju prijavnog obrasca.

U slučaju dodatnih pitanja vezanih uz održavanje webinara, slobodno se obratite na cerv@udruge.vlada.hr   

Program radionice pročitajte u privitku.