Preskoči na sadržaj

Poziv za sudjelovanje na Ciklusu edukativnih radionica „Upravljanje projektnim ciklusom“

06.09.2022.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi od 1. travnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine te se njime jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“. Radionice će se provoditi u razdoblju od 3. listopada 2022. do 26. listopada 2022. godine online putem aplikacije Microsoft Teams.

Program je dostupan u privitku.

Prijave zaprimamo putem online PRIJAVNOG OBRASCA do 26. rujna 2022. godine.

Budući da je broj sudionika ograničen, molimo da se prijavi po jedna osoba iz institucije. Prvih 15 zaprimljenih prijava naknadno će dobiti potvrdu o sudjelovanju na edukativnim radionicama. 

Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje vlastitog računala.

 

Dokumenti