Preskoči na sadržaj

Financiranje projekata u 2022. godini

18.07.2022.

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine donijelo je Odluku o raspisivanju javnog poziva za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini - s ciljem poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda na područjima jedinica lokalne samouprave. Do zaključno 1. lipnja 2022. godine, do kada je poziv bio otvoren, 354 jedinica lokalne samouprave dostavilo je svoje projektne prijedloge - s područja Krapinsko zagorske županije dostavljeno je 25 projektnih prijedloga. Svih 25 projektnih prijedloga odabrano je za sufinanciranje.

Popis odabranih projekata za sufinanciranje u 2022. godini s područka Krapinsko zagorske županije možete preuzeti ovdje

Podnositelji zahtjeva za sufinanciranje odabranih projekata, po zaprimanju Odluke o sufinanciranju projekta, u roku od najviše 90 dana dužni su dostaviti ugovor s odabranim izvođačem/izrađivačem/dobavljačem nakon čega će s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine potpisati ugovor o sufinanciranju projekta.

Za eventualna pitanja i dodatne informacije podnositelji se mogu obratiti na adresu e-pošte: sufinanciranje@mpgi.hr ili na telefon: 01/3712-852.  

Dokumente javnog poziva možete preuzeti ovdje