Preskoči na sadržaj

Poziv na završnu konferenciju projekta BAIF 13. lipnja

08.06.2022.

U suradnji s organizatorima i partnerima, zadovoljstvo nam je pozvati Vas na završnu konferenciju projekta BAIF - "Business angels impact fund" za novi financijski instrument u Hrvatskoj koji uključuje poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poslovnu potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Prijavite se za sudjelovanje PUTEM POVEZNICE.

Projektom BAIF Krapinsko-zagorska županija pozicionirala se kao županija koja potiče poduzetnike početnike koji stvaraju vrijednost i društveniučinak kroz svoje poslovne aktivnosti. U posljednjih 18 mjeseci, Krapinsko -zagorska županija, uz partnere te potporu Europske komisije, osmislila jejedinstvenu e-učionicu za "impact startupove", pokrenula Angel Think Tank tekreirala okvir za uspostavu novog fonda za poslovne anđele usmjerenog napoticanje investicija koje potiču društveni učinak.

Na završnoj konferenciji projekta govorit ćemo o planovima za budućnost i naučenim lekcijama na "impact" tržištu.

PROJEKT JE UKUPNO VRIJEDAN 318.441,63 EUR, OD ČEGA SE KROZ POTPORU EUROPSKE KOMISIJE, EASI PROGRAM, SUFINANCIRA 249.641,63 EUR-A, A OSTATAK SREDSTAVA VLASTITI JE DOPRINOS PARTNERA.