Preskoči na sadržaj

Obavijest podnositeljima zahtjeva o statusu zahtjeva za financiranje projekata u 2022. godini prema Programu podrške regionalnom razvoju, nakon provedbe postupka otvaranja i administrativne provjere

26.04.2022.

U razdoblju od 4. ožujka do 10. ožujka 2022. godine proveden je postupak otvaranja i administrativne provjere zahtjeva pristiglih na Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata u 2022. godini prema programu podrške regionalnom razvoju. Administrativna provjera obuhvatila je provjeru poštivanja rokova, kompletnost zahtjeva i ispunjavanja uvjeta prihvatljivosti. Zaprimljeno je ukupno 53 zahtjeva, svakom je zahtjevu dodijeljen referentni broj, koji predstavlja njegovu jedinstvenu oznaku tijekom postupka procjene i obavezno se treba koristiti u daljnjoj korespondenciji između podnositelja zahtjeva i Ministarstva u vezi s podnijetim zahtjevom. Od ukupno 53 zaprimljenih zahtijeva, utvrđeno je da 49 zahtjeva udovoljava uvjetima iz Poziva.

Iz Krapinsko-zagorske županije svih  8  prijavljenih zahtjeva udovoljilo je uvjetima prihvatljivosti , a status "projektnog prijedloga"  dobili su Grad Klanjec, Općina Marija Bistrica, Općina Sveti Križ Začretje, Grad Zlatar, Općina Veliko Trgovišće, Općina Bedekovčina, Grad Pregrada, Krapinsko-zagorska županija.

Obavijest možete preuzeti OVDJE