Preskoči na sadržaj

Obavijest podnositeljima zahtjeva o statusu zahtjeva za financiranje projekata u 2022. prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice

26.04.2022.

U razdoblju od 28. veljače do 4. ožujka 2022. godine proveden je postupak otvaranja i administrativne provjere zahtjeva pristiglih na Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata u 2022.

godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice. Administrativna provjera obuhvatila je provjeru poštivanja rokova, kompletnost zahtjeva i ispunjavanja uvjeta prihvatljivosti.

Zaprimljeno je ukupno 288 zahtjeva koji su upućeni u postupak administrativne provjere. 287 zahtjeva udovoljava uvjetima iz Poziva te se oni upućuju u daljnju proceduru vrednovanja.

Iz Krapinsko-zagorske županije svi pristigli zahtjevi ispunili su uvjete prihvatljivosti te su upućeni u daljnju proceduru vrednovanja. U daljnju proceduru upućuje se Općina Mače, Općina Zagorska sela, Općina Gornja Stubica, Općina Desinić, Općina Hraščina, Općina Lobor, Općina Budinščina, Općina Kraljevec na Sutli te Krapinsko-zagorska županija.

Obavijest možete preuzeti OVDJE