Preskoči na sadržaj

Dani otvorenih vrata EU projekata 2021. godine

19.11.2021.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji će se održati u razdoblju od 20. do 30. studenoga 2021. godine. 

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Ovogodišnji „Dani otvorenih vrata EU projekata“ bit će promovirani putem medijske kampanje, društvenih mreža, a svi sudionici će dobiti zahvalnicu odnosno priznanje o sudjelovanju. Raspored svih prijavljenih aktivnosti javno je dostupan na poveznici: Europski strukturni i investicijski fondovi (strukturnifondovi.hr)

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska i ove godine uključila u širu kampanju koju provodi  vodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti  građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe. Stoga svi sudionici prilikom promocije događanja putem društvenih mreža trebaju koristiti #EUinmyregion te u objavi označiti stranicu Ministarstva  https://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/, kako bi objave mogle biti dijeljene dalje.

Pratite Internet stranicu i društvene mreže Zagorske razvojne agencije za daljnje informacije i događanja vezano uz ovogodišnje „Dane otvorenih vrata 2021. godine“.