Preskoči na sadržaj

Dani regionalnoga razvoja i fondova Europske unije - Ključni izazovi novog razdoblja" - Novi Vinodolski, 21. - 22.10.2021.

14.10.2021.

MRRFEU Vas poziva na konferenciju „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova - Ključni izazovi novog razdoblja“ koja će se održati od 21. do 22. listopada 2021. godine u Novom Vinodolskom.

Nakon konferencije u Opatiji na kojoj su predstavljene nove mogućnosti regionalnoga razvoja i nove prilike u razdoblju 2021. - 2027. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nastavlja s informiranjem zainteresirane javnosti o svim aktualnostima u području EU fondova i regionalnoga razvoja te organizira slijedeću konferenciju na kojoj će biti predstavljeni ključni izazovi novog razdoblja.

U okviru ove konferencije razgovarat će se o novim izazovima financiranja projekata, digitalnoj tranziciji kao prilici, industrijskoj tranziciji, zelenoj tranziciji, izazovima korisnika EU projekata u javnoj nabavi, zatvaranju financijske konstrukcije projekata i drugim aktualnim temama. Uz konferenciju u Novom Vinodolskom održat će se i dodjela nagrada za najbolje EU projekte u Republici Hrvatskoj u proteklom razdoblju, a prema izboru koji Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije partnerski organizira u suradnji s Jutarnjim listom i drugim dionicima.

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova - Ključni izazovi novog razdoblja“ u Novom Vinodolskom namijenjena je prije svega korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova koji su Hrvatskoj na raspolaganju u novom financijskom razdoblju 2021. - 2027. Cilj konferencije je pripremiti sve sudionike za uspješno korištenje bespovratnih sredstava iz novog financijskog razdoblja 2021. - 2027. i drugih izvora financiranja te na taj način osigurati maksimalnu iskoristivost raspoloživih sredstava i daljnji razvoj Republike Hrvatske. 

Više detalja o registraciji sudjelovanja i rezervaciji smještaja pronađite u dokumentima u privitku.

Zbog velikog interesa i poštivanja epidemioloških mjera broj prijava je ograničen na jednu osobu po instituciji/korisniku. Organizator zadržava pravo odbiti prijave koje nisu u skladu sa danim ograničenjem.