Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

PRIJAVI SE U 3. GENERACIJU TECH BOOST PROGRAMA

Tech boost
09.09.2021.

PRIJAVE ZA PREDAKCELERACIJSKI PROGRAM ZA KVALIFIKACIJU ZA AKCELRACIJU U TIJEKU (RUJAN—PROSINAC 2021)

Jeste li poduzetnik/budući poduzetnik u ranoj fazi razvoja s inovativnim proizvodom ili uslugom koja koristi tehnologiju? Tražite li načine za poticanje poslovanja i tražite mogućnosti ulaganja za financiranje svoje ideje? Imamo vijesti za vas!

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije udružio se s jednim od najboljih europskih akceleratora, Startup Wise Guys, I s vodećom kanadskim inkubatorom, akceleratorom i savjetodavnom tvrtkom Spring Activator kako bi startupima iz Hrvatske donijeli obrazovni alat osmišljen za osnaživanje u ranoj fazi poduzetnicima i pomoći im u razvoju.

Pokreće ga EFSE-ova Akademija za poduzetništvo, a podržava ga EU. Cijela serija Tech Boost sastoji se od faza predakceleracije i akceleracije. Program nudi startupu priliku ubrzane akceleracije te da osvoji nagradu od 15.000 eura. Ali tu putovanje još ne završava! Startupi koji budu izabrani za fazu akceleracije imaju priliku prezentirati se investitorima i osigurati mnogo veća investicijska sredstva za svoje poslovanje.

Prijave za TECH BOOST PREDAKCELERACIJU (rujan–prosinac 2021) sad su otvorene!

Rok za prijavu: 27.09.2021.

Rok za selekcijski postupak: 27.09.-30.09.2021.

Rok objave odabranih timova: 01.10.2021.

PRIJAVI SE SAD: https://lnkd.in/dnjMbKSQ

Saznajte više na https://inkubator-kzz.hr/prijavi-se-na-3-tech-boost-program/