Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Krapinsko-zagorska županija: Poslovno tehnološki inkubator Krapina – mjesto razvoja novih poduzetnika

Kz%c5%be5 1080x675
03.09.2021.

Na ovogodišnjem izboru za Najbolji županijski EU projekt natječu se čak 32 EU projekta, deset projekata više nego prošle godine. Izbor organizira Jutarnji list, Hrvatska zajednica županija, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portal Župan.hr, uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Izbor je pokrenut kako bi se kroz prezentaciju uspješnih EU projekata i isticanje njihovog doprinosa i značaja u poboljšanju životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika i hrvatskih građana u cjelini, potaknulo još bolje i efikasnije korištenje EU fondova.

Pobjednici se biraju u četiri kategorije: Doprinos znanosti i inovacijama; Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; Doprinos prekograničnoj suradnji, te Doprinos poduzetništvu.

U narednim danima i tjednima na internet stranici https://zupan.hr/kategorija/najbolji-eu-projekt/  predstavit će se svi projekti koji su odabrani kao finalisti, uključujući i projekte nominirane od strane Krapinsko-zagorske županije i Zagorske razvojne agencije, nakon čega će, dok stručni žiri bira svoje favorite i pobjednike u četiri kategorije, biti otvorena i posebna platforma na kojoj će i građani moći glasati i izabrati najbolji projekt. Pobjednici će biti proglašeni na Danima regionalnog razvoja i fondova EU koji će se održati krajem rujna u Opatiji.

Iz Krapinsko-zagorske županije natječu se čak dva projekta i to oba u kategoriji Doprinos poduzetništvu:

  • projekt ENTER: Entrepreneurship for Employment Zagorske razvojne agencije te
  • Poslovno-tehnološki inkubator Krapinsko-zagorske županije Krapinsko-zagorske županije.

3. rujna 2021.. godine na portalu župan.hr predstavljen je drugi projekt - projekt Krapinsko-zagorska županija: Poslovno tehnološki inkubator Krapina – mjesto razvoja novih poduzetnika.

Više o projektu možete pročitati ovdje.