Preskoči na sadržaj

ZAGORSKA RAZVOJNA AGENCIJA - PONOSNI ČLAN MAMFORCE STANDARDA

30.07.2021.

Zagorska razvojna agencija je od mjeseca svibnja ove godine, ponosni nositelj osnovnog MAMFORCE standarda. Uvođenjem MAMFORE standarda, cilj nam je provesti promjene koje će povećati angažman zaposlenih, poboljšati produktivnost te pridonijeti promjeni organizacijske kulture koja će biti spremnija za prihvaćanje zakonskih promjena koje donosi nova EU Direktiva o ravnoteži privatnog i poslovnog života. Zagorska razvojna agencija je, uključenjem u projekt, spremna za promjene koje će uskoro postati zakonska obaveza. Brojne kompanije i institucije su prepoznale prednost uključenja i započele proces koji vodi do MAMFORCE statusa.
Razvijamo poslovnu kulturu koja počiva na različitostima koje se nadopunjuju kako bismo kreirali što kvalitetnije usluge za naše klijente. U takvoj kulturi, koja prihvaća, podržava i razvija privatne i poslovne posebnosti svakog našeg djelatnika, primjerom pokazujemo da i javni sektor analizira, ocjenjuje i primjenjuje dobre prakse koji potiču stvaranje povoljnog poslovnog okruženja. Uvođenjem MAMFORCE standarda među prvim smo organizacijama javnog sektora koje uvode takvu politiku.
Izuzetno je važno da se i javni sektor uključuje u projekte poput ovoga kojim se radi na poboljšanju radne klime, uključenosti pa time i efikasnosti, čime se približava poslovanju realnog sektora i stvara, za hrvatske okvire, moderan i inovativan način poslovanja koji prati svjetske trendove i koji u fokus stavlja ljude i njihovu kreativnost kao najveću korporativnu snagu. Stoga pozivamo sve naše klijente i partnere, posebice institucije i ustanove iz obitelji Krapinsko-zagorske županije, da se pridruže MAMFORCE zajednici.
Želimo se istaknuti kao sjajno radno mjesto za obitelj i žene i postati dio MAMFORCE zajednice osviještenih lidera koji razumiju izazove s kojima se susreću žene koje uz karijeru žele biti i mame.

Razviti ćemo organizacijsku kulturu pravičnosti u kojoj svi mogu biti uspješni, bez obzira na različitosti i životne okolnosti.
Uvođenjem novih modela upravljanja, baziranih na podacima, poboljšava se rodni balans i komunikacija, otvara prostor za drugačije perspektive te raste angažiranost. Sustavi su organiziraniji i produktivniji, a zaposleni ukupno sretniji – poslovno i privatno.
Zagorska razvojna agencija je inovativan i kreativan partner koji oblikuje održivi razvoj Krapinsko-zagorske županije te se uvođenje MAMFORCE standarda čini kao najbolja prilika za ostvarenje te misije. Zagorska razvojna agencija u MAMORCE standardu prepoznala je prednosti za svoje poslovanje, kao i priliku za prijenos dobrih praksi svojim klijentima, a sve u želji da pridonese višoj razini kvalitete života i rada svih ljudi na području Krapinsko-zagorske županije.