Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

#ErasmusDays

Erasmus days web banner 735x331px
10.06.2021.

Dani Erasmusa, prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju, mladima i sportu, održat će se 14., 15. i 16. listopada 2021. Pozivaju se svi korisnici programa Erasmus+ da se uključe održavanjem online ili fizičkih događanja na kojima će predstaviti svoje Erasmus iskustvo.

Događaje je potrebno upisati na međunarodnu kartu na službenoj mrežnoj stranici erasmusdays.eu. Za pomoć i podršku obratite se na e-mail: pr@mobilnost.hr

Prošle godine erasmusovci iz Hrvatske održali su rekordan broj događaja – 105! Među organizacijama iz Hrvatske koje su se uključile bili su dječji vrtići, osnovne i srednje škole, visokoobrazovne ustanove i nevladine organizacije. Događaji su bili raznovrsni, od izložbi i kvizova do radionica i predavanja - djelomično preseljeni u online okruženje zbog pandemije koronavirusa - a naglasak je bio na aktualnim temama poput učenja na daljinu, ekologije, zdravlja i solidarnosti. Erasmus dani 2020. godine održani su u više od 80 zemalja svijeta na oko 5000 raznovrsnih događaja. Pročitajte više o Danima Erasmusa 2020. godine ovdje.