Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Projekt NEWLIGHT u izboru za najuspješniji EU projekt u Hrvatskoj

Newlight
22.09.2020.

U tijeku je glasanje za najbolji EU projekt u Hrvatskoj. Hrvatska zajednica županija je u suradnji sa Jutarnjim listom, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom zupan.hr pokrenula navedeni natječaj. Izborom za najuspješnije EU projekte u Republici Hrvatskoj želi se povećati razina osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja uspješnih lokalnih EU projekata.

Peteročlani žiri odabrao je konsenzusom 21 projekt koji je ušao u drugi krug izbora, predstavljenih javnosti od 20. kolovoza do 7. rujna 2020. u print izdanju Jutarnjeg lista i na portalu Novac.hr: https://novac.jutarnji.hr/euprojekt2020/.

Trenutno je u provedbi drugi krug izbora koji traje do 1. listopada, a žiri bira pobjednike u četiri kategorije: Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos znanosti i inovacijama te Doprinos poduzetništvu.

U drugi krug izbora prošao je i naš projekt NEWLIGHT.

Svi projekti koji su ušli u drugi krug predstavljeni su javnosti kroz web platformu Jutarnjeg lista: https://novac.jutarnji.hr/euprojekt2020/glasaj-za-najbolji-eu-projekt-u-hrvatskoj-2020/10480777/. Klikom na poveznicu možete svoj glas dati našem projektu te nam omogućiti da osvojimo posebnu nagradu u kategoriji Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti.