Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Zagorska razvojna agencija provodi informiranje potencijalnih korisnika o mogućnostima prijave na operaciju Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja - faza 2

Info
14.07.2020.

Zagorska razvojna agencija, kao regionalni koordinator, u sklopu projekta „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“,  javnopravnim tijelima s područja Krapinsko – zagorske županije bez naknade pruža savjetodavnu podršku u pripremi i provedbi razvojnih projekata.

Jedna od aktivnosti u sklopu projekta je i informiranje potencijalnih korisnika o okviru europskih strukturnih i investicijskih fondova – predstavljanje planova objave natječaja, kako i gdje pratiti vijesti vezane uz EU fondove, kako se uključiti u aktivnosti javnih savjetovanja te kako prikupiti sve važne informacije vezano za natječaje. U Godišnjem planu objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, kao jedan od predviđenih Poziva najavljen je i Poziv Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja - faza 2. Stoga će Zagorska razvojna agencija održavati besplatne informativne konzultacije s potencijalnim prijaviteljima/korisnicima na operaciju Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja - faza 2.

Prihvatljivi korisnici su dječji vrtići (prema popisu Ministarstva znanosti i obrazovanja) te jedinice lokalne samouprave.

Zagorska razvojna agencija poziva sve zainteresirane prijavitelje da se jave na telefon: 049/373-161 ili putem elektroničke pošte na ivana.salkovic@zara.hr kako bi dogovorili termin informativnih konzultacija.