Icon hamburger

Posjetite virtualni sajam udruga KZŽ!

29.05.2020.

Budući da se zbog pandemije COVID-19 virusa ove godine nažalost neće moći održati 15. Sajam udruga u fizičkom obliku, a kako bi se ipak nastavilo s tradicijom održavanja Sajma, predstavljanja udruga i aktivnosti, alternativno rješenje je održavanje Sajma u online obliku.

Stoga je Mreža udruga Zagor pokrenula je mrežnu stranicu www.udrugekzz.info namijenjenu svim udrugama s područja Krapinsko-zagorske županije. Primarni cilj web stranice je na jednom mjestu okupiti udruge s područja naše županije, te koristiti web za objavu aktivnosti udruga, kao i za najavu najnovije informacije i natječaje koje se tiču udruga.

Za početak, web stranica će sadržavati informacije o radu udruge, multimedijalne sadržaje, izložbe, kvizove, članke, iskustva udruga, kalendar događanja i druge korisne informacije.

Web će ostati aktivan i nakon inicijalnog lansiranja te će se udruge moći i dalje prijavljivati i nadograđivati prema potrebama.

Naknadno, stranica će se proširiti i na informacije o natječajima, javnim savjetovanjima i drugim informacijama koje su korisne za rad udruga.

Ukoliko se još uvijek niste prijavili, a želite se uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u KZŽ, registrirajte svoju udrugu na stranici. Ako vam je potrebna pomoć, slobodno se javite Kristini na kristina@zagor.info ili 091 222 6350.