Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Rad Zagorske razvojne agencije

Zara logo
22.04.2020.

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz oboljenja (COVID-19) uzrokovana virusom SARS-CoV-2, sukladno uputama Ministarstva uprave i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Zagorska razvojna agencija poduzima potrebne mjere u praćenju razvoja situacije i sprečavanju širenja zaraze.

Zagorska razvojna agencija nastavlja poslovati u poslovati u svojim prostorima i komunicirati sa svojim korisnicima. Međutim, s ciljem sigurnijeg poslovanja preporučujemo svima koji su u mogućnosti, da sa Zagorskom razvojnom agencijom komuniciraju telefonski i putem elektroničkih oblika komunikacije.

Upute za rad sa korisnicima u prostorijama Zagorske razvojne agencije

  • U prostorijama će biti postavljena sredstva za dezinfekciju ruku
  • Uz sredstva će biti postavljena uputa da se pri ulasku i izlasku iz prostorija Fonda dezinficiraju ruke
  • Preporuča se održavanje odgovarajućeg razmaka između osoba
  • Ukoliko postoje bilo kakvi simptomi koji bi se mogli povezati sa simptomima zaraze koronavirusom, molimo da izbjegavate dolaske u Zagorsku razvojnu agenciju te da se javite svom liječniku za daljnje upute.

Zagorska razvojna agencija redovito prati razvoj situacije te preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) da bismo bili u tijeku s razvojem situacije i mogli vas pravodobno obavijestiti  o daljnjim mjerama po pitanju održavanja sigurnosti vezano uz COVID-19 oboljenja.