Preskoči na sadržaj

Srednja škola Oroslavje nudi ti obrazovanje za poslovnu budućnost

14.04.2020.

Ako još uvijek ne znaš koju srednju školu upisati, zovemo te k nama – Srednja škola Oroslavje nudi ti obrazovanje koje će ti osigurati posao u budućnosti i s kojom možeš ostvariti svoje snove.

 

U našoj školi možeš odabrati nekoliko zanimanja. Želiš li samostalno izrađivati tehničke crteže i skice, raditi u tvrtkama strojne obrade i pogonima za održavanje i proizvodnju strojnih dijelova i uređaja upiši zanimanje CNC operater. Kreirati ćeš i stvarati nove stvari pomoću AutoCAD-a i 3D simulacija i svoje teoretsko znanje primijeniti u praksi u obrtničkoj radionici.

 

U tvojoj blizini netko se sigurno susreo s činjenicom da je teško naći dobrog majstora. Kvalitetni obrtnici poput stolara, strojobravara, vodoinstalatera i bravara vrlo su traženi i imaju ugovorene poslove mjesecima unaprijed. Nauči struku, iskoristi znanje i otvori si mogućnosti u samozapošljavanju odmah nakon završene škole. Sa znanjem kojeg ćemo ti prenijeti i svojom željom za radom, sigurno ćeš uspjeti.

 

Kao što je teško naći dobrog majstora, tako je teško pronaći dobru i kvalitetnu frizerku i kozmetičarku. Svaka osoba ima svoje želje, a mi ćemo te osposobiti da djelotvorno, stručni i kreativno obavljaš frizerski posao, te da profesionalno, organizirano i uspješno vodiš svoj kozmetički salon. Uspješna komunikacija s korisnicima, cjeloživotno obrazovanje i usavršavanje u korak s trendovima jedna je od odlika ovih poslova koji svaku sezonu donose nešto novo.

 

Naši učenici dugi niz godina sudjeluju i osvajaju medalje na županijskim i državnim natjecanjima. Veselo nam je i zabavno jer u školi promičemo zdrave životne navike, radimo izložbe, potičemo učenike na kreativan rad te na sudjelovanje u projektima i na manifestacijama.

 

Svakako pri odabiru uzmi u obzir da možeš dobiti i stipendiju Krapinsko-zagorske županije za deficitarna zanimanja.

 

Više informacija o svakom smjeru i o radu naše škole možeš pronaći na našoj web stranici http://ss-oroslavje.skole.hr/

 

Postani dio naše škole, izgradi svoju budućnost!