Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Webinar o digitalizaciji

16.04.2020.

Konzultantska tvrtka Apsolon u suradnji s  gradonačelnik.hr organizira webinar na temu mogućnosti brze digitalizacije uslijed krize i prilika za pripremu dugoročnih planova digitalizacije za predstavnike javnog sektora.

Webinar je osmišljen na način da usmjeri javni sektor, a osobito gradove i komunalna poduzeća, na prelazak na digitalni rad bez velikih investicija i ukaže na buduće trendove digitalne transformacije za kojom će se nakon krize povećati potražnja. Sudionici webinara upoznat će se s prvim i brzim koracima koji svaku organizaciju mogu u kratkom vremenu staviti na put digitalne transformacije prvenstveno kroz primjere dobre prakse u Hrvatskoj i inozemstvu.

Webinar će se održati 17.4. s početkom u 10h, a u trajanju do 12h.

Svi zaintereirani za sudjelovanje na webinaru trebaju se prijaviti putem prijavnog obrasca.

Rok za prijavu danas do 12h, ali zbog okolnosti pozivamo vas da se probate prijaviti. Nakon zatvaranja prijava svim sudionicima će 16.4.2020. biti poslan link na Hangouts meet preko kojeg će se održati webinar kao i daljnje upute vezane uz sudjelovanje. Sudjelovanje je slobodno i besplatno svim predstavnicima JLRS-a i komunalnih poduzeća koji se prijave na vrijeme.