Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

UPIŠI STRUKOVNO ZANIMANJE U SREDNJOJ ŠKOLI BEDEKOVČINA, BUDI SAM SVOJ ŠEF I OSTVARI USPJEŠNU KARIJERU

05 s%c5%a0 bedekov%c4%8dina
31.03.2020.

Znaš li da su obrtnička zanimanja danas jako tražena i da  nakon tri godine školovanja i najmanje dvije godine radnog iskustva možeš položiti majstorski ispit i otvoriti vlastiti obrt?

Ako želiš biti sam svoj šef, odaberi jedno od strukovnih zanimanja u Srednjoj školi Bedekovčina i osiguraj sebi dobru budućnost!

 

Graditeljsko učilište naše škole zastupljeno je s najvećim brojem učenika u čak deset različitih zanimanja. Ako nas odabereš, učit ćeš od vrhunskih građevinskih, arhitektonskih i strojarskih inženjera, vježbati u moderno opremljenim računalnim učionicama i laboratoriju za ispitivanje građevinskih materijala, a praktičnu nastavu odrađivati pod vodstvom stručnih učitelja, u obrtničkim radionicama i na gradilištima. 

Želiš li postati arhitektonski ili građevinski tehničar, školovat ćeš se četiri godine. Nakon škole već možeš sudjelovati u planiranju, pripremi, projektiranju i izgradnji građevinskih objekata, kao suradnik ovlaštenim arhitektima i građevinskim inženjerima.

Mogućnosti zapošljavanja su izuzetno velike pa tako, među ostalim, možeš raditi na proizvodnji ili kontroli i ispitivanju građevinskih materijala u laboratorijima tvornica, građevinskih poduzeća ili instituta.

Za uspješnu karijeru nakon škole ne moraš brinuti ni ako odabereš jedno od trogodišnjih obrtničkih zanimanja, poput zidara, tesara, keramičara oblagača, montera suhe gradnje, soboslikara ličilaca dekoratera, rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima, mehaničara poljoprivredne mehanizacije, plinoinstalatera, instalatera grijanja i klimatizacije.

Naime,  po završetku škole i stjecanju iskustva imat ćeš priliku položiti majstorski ispit, otvoriti vlastiti obrt i sam kreirati svoju poslovnu budućnost. Ne zaboravi i da ti se, ako se odvažiš za jedno od obrtničkih zanimanja, pruža prilika za dobivanjem stipendije.

Ako još uvijek imaš bilo kakve nedoumice oko odabira zanimanja ili škole, javi nam se ured@sskola-bedekovcina.skole.hr ili posjeti naše stranice na ss-bedekovcina.skole.hr