Preskoči na sadržaj

Posljednji ciklus edukativnih radionica na temu Upravljanja projektnim ciklusom

28.01.2019.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt pod nazivom „ZeZ – Znanjem za europsko zajedništvo“, a koji je sufinanciran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“, Prioritetna os 10: Tehnička pomoć. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“, a koji će se provoditi u periodu od 19.02.2019. do 13.03.2019. godine u prostorima Energetskog centra Bračak. Detaljan Program edukacije koju će provoditi tvrtka WYG Savjetovanje d.o.o. nalazi se u prilogu poziva.

Prijave će se zaprimati putem on line obrasca do 15.02.2019. godine. Kako je broj sudionika ograničen radi raspoloživosti informatičke opreme potrebne za aktivno sudjelovanje u radionicama, molimo da se prijavi po jedna osoba iz institucije. Prvih 20 zaprimljenih prijava tijela javne vlasti, dobiti će potvrdu o sudjelovanju na edukativnim radionicama.

Dokumenti