Preskoči na sadržaj

POSTANI LIJEČNIK I OSIGURAJ SEBI USPJEŠAN POSAO ODMAH NAKON FAKULTETA

25.03.2020.

Biti liječnik jedan je od najhumanijih i najljepših poziva. Znaš li da u Hrvatskoj, a pogotovo u našoj županiji, nedostaje liječnika i da te, ako odabereš taj poziv, očekuje siguran posao odmah nakon fakulteta?

 

Želiš li stvoriti čvrste temelje za uspješnu karijeru i dugoročno sebi osigurati kvalitetan profesionalni razvoj i lijepu budućnost? Sigurno već dobro znaš da rad u medicini zahtijeva stalno učenje, veliku odgovornost, suradnju i prilagodljivost, kao i snažno izražen interes za ljude. Stoga će odluka o odabiru srednje škole snažno utjecati na tvoju budućnost.

Kao liječnik u budućnosti ćeš se baviti unapređenjem zdravlja, sprečavanjem i otkrivanjem bolesti, liječenjem bolesnika i medicinskom rehabilitacijom te tako snažno utjecati i na tuđe živote.

Izvrsne temelje za ovo zanimanje možeš steći u Srednjoj školi Pregrada, koja će ti omogućiti da studij medicine upišeš bez ikakvih dodatnih napora. A ako odlučiš postati liječnik i odabereš našu srednju školu, smiješi ti se i stipendija.

Opremljenost programa naše škole u rangu je centra izvrsnosti. Obrazujemo oko 450 učenika u 21 razrednom odjelu. Uz to, nudimo mogućnost smještaja za 126 učenika, u učeničkom domu visokog standarda. Suvremeni način rada, projektna i istraživačka nastava, vrhunski obrazovni stručnjaci i izvrsna suradnja s brojnim uglednim institucijama, jamče ti da ćeš po završetku naše škole lako upasti na fakultet.

Uz naše učenike dobru atmosferu u školi grade nastavnici, odgajatelji, stručna služba i svi ostali djelatnici, dok nam se glavna metoda rada temelji na suradnji. Naime, međusobnom potporom, tolerancijom i iskrenom posvećenošću zajedničkim ciljevima, već generacijama školujemo uspješne mlade ljude, koji svoja znanja i pozitivna poslovna iskustva rado dijele i s novim generacijama učenika u našoj školi.

Interes za ljude, odgovornost i prilagodljivost njegujemo i potičemo kroz teoriju i vježbe, a u okviru programa prirodoslovne gimnazije, nudimo ti pojačano učenje biologije, kemije i fizike, uz praktični dio nastave koji će ti pružiti vrhunsku pripremu za polaganje državne mature i prijemnog ispita, pogotovo medicine.

Uz program opće i prirodoslovne gimnazije, u našoj školi možeš upisati smjerove iz programa zdravstva i socijalne skrbi: medicinska sestra ili medicinski tehničar opće njege, farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar ili pak dentalni tehničar.

Možda još uvijek nisi siguran koje će ti zanimanje u budućnosti najviše odgovarati. U pitanju je izuzetno važna odluka, koja će u velikoj mjeri obilježiti tvoju budućnost pa sve detalje potraži na našoj web stranici https://sspregrada.hr/. Ako i nakon toga budeš imao bilo kakve nedoumice ili pitanja, slobodno nas kontaktiraj, kako bismo ti pomogli da doneseš najbolju moguću odluku.

 

 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Zagorske razvojne agencije.

Zagorska razvojna agencija, Frana Galovića 1B, 49000 Krapina, 049/373161, www.zara.hr

Više informacija o EU fondovima na internetskoj stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr