Icon hamburger

Mogućnosti suradnje s TIKA Hrvatska

27.01.2020.

TIKA Hrvatska uz podršku Krapinsko-zagorske županije i WBAF ureda u Hrvatskoj poziva Vas na prezentaciju svog djelovanja u Republici Hrvatskoj.  

Prezentacija rada i mogućnosti suradnje održat će se u utorak 05.02.2020. godine s početkom u 12:00 sati u Energetskom centru Sjeverozapadne Hrvatske - dvorac Bračak, Bračak 4, Zabok.

TIKA je razvojna agencija Vlade Republike Turske pri Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske. Osnovana je 1992.  i ubrzo ostvaruje institucionalni rast otvaranjem ureda u sve više i više država u kojima implementira visokokvalitetne projekte iz područja obrazovanja, zdravstva, kulture, sporta, obnove, poljoprivrede i stočarstva, opskrbe vodom i izgradnje vodocrpilišta te pružanja humanitarne pomoći. U Hrvatskoj je prisutna od ožujka 2016. po stupanju koordinatora gospodina Haşima Koça na dužnost. U ovom kratkom razdoblju djelovanja u Hrvatskoj, TIKA se usmjerila na obrazovne, socijalne i kulturno-povijesne projekte. Od 2016 pa sve do danas, uspješno smo implementirali 75 projekata ukupne vrijednosti ulaganja 2,5 milijuna eura.

Prezentacija je zamišljena kao aktivno umrežavanje, a tijekom samog događanja dobit ćete i priliku predložiti vaše projekte za 2021. godinu u kojima vam je potrebna financijska potpora, a  TIKA će ih uzeti na razmatranje. 

Obzirom na ograničeni broj sudionika (30), svoj dolazak potvrdite putem e-maila na croatia@wbaforum.org do 31. siječnja 2020. godine.