Icon hamburger

RockPaperFounders: Mentoriranje za digitalne poduzetnike

Potpis
12.11.2019.

 

Kako bi se pripremili za uspjeh u 2020. i dalje, RockPaperFounders okupit će 100 izabranih poduzetnika digitalne ekonomije kako bi im omogućio da razmijene znanje i iskustvo za još bolje startup rezultate! Razgovarat ćemo o organizaciji timova, rastu i osiguravanju kapitala tako da ako želiš za mentore imati najbolje digitalne poduzetnike Hrvatske i regije, prijavi se na RockPaperFounders!

Pozivamo sve zainteresirane na konferenciju RockPaperFounders koja će se održati 19. (Energetski centar, Dvorac Bračak, Zabok)  i 20. studenog (Terme Tuhelj, Tuheljske Toplice). Konferencija je izvrsna priliku za pripremanje dokumentacije, poslovanja, znanja i vještina za ostvarivanje susreta s investitorom i za uspješan nastup pred investitorom. Gosti predavači: Maryam Najafi, Daniel Ackermann, Victoria Zinchuk i mnogi drugi domaći i inozemni stručnjaci, poslovni anđeli i investitori. Za pristup se ne plaća kotizacija. Prijava putem poveznice: https://www.netokracija.com/events/rockpaperfounders2019/

Iskoristite priliku i naučite kako uspješno predstaviti svoj startup i ideju investitorima te saznati više o poslovnim anđelima postavljajući intrigantna pitanja na koja će odgovore dati globalni poslovni anđeli i to iz prve ruke!"

Dokumenti