Icon hamburger

Interreg Dunav – poziv na informativni dan i najava 3. Poziva na dostavu projektnih prijedloga

21.01.2019.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Dunav, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu traženja partnera, prijave i provedbe projekata iz prethodnih poziva od strane dva uspješna hrvatska partnera.

Projektne prijave će se zaprimati u dvije faze te će prva faza (poziv na dostavu iskaza interesa) biti otvorena u siječnju 2019. godine. Za prijavu će biti otvorena tri tematska područja koja uključuju: inovacije, zaštitu okoliša i kulturne baštine, promet i energiju, s mogućnošću otvaranja i četvrtog tematskog područja koje uključuje dobro upravljanje.

Informativni dan će se održati 29. siječnja 2019. godine s početkom u 10:30 sati (registracija i kava od 10:00 sati) u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Miramarska cesta 22 u Zagrebu.

Radnu verziju programa možete pronaći na https://drive.google.com/file/d/1dJuX4FvNyi0NVJeofUA9i3wFc-qZFLAZ/view, a sva eventualna ažuriranja možete pronaći na stranici https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/interreg-dunav-3-poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga/.

Zbog organizacijskih razloga molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem Prijavnog obrasca: https://goo.gl/forms/Ot3NeAZatSAGNysp2.

Radni jezik je hrvatski.

Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u Dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta, energije i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, razvoju master i akcijskih planova, strategija itd.