Preskoči na sadržaj

Rekonstrukcija kuhinje doma kulture

Razdoblje provedbe
09.11.2022. - 09.11.2024.
Nositelj projekta
Općina Novi Golubovec
Vrijednost
48.220,19 €
Fond iz kojeg se financira

Europski fond za ruralni razvoj, Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, u okviru Mjere 19 „LEADER - CLLD“ – LAG „ZELENI BREGI“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Projektom će se rekonstruirati postojeća kuhinja u Domu kulture u Novom Golubovcu, na način da će se formirat prostor priručne mini kuhinje za posluživanje hrane i pića u obliku cateringa koji će se posluživati prilikom održavanja raznih prigoda u dvorani. Realizacijom projekta će se osigurati bolji uvjeti za društvenu i socijalnu integraciju stanovnika Općine Novi Golubovec.
Projekt doprinosi umrežavanju, povezivanju i socijalizaciji svih članova zajednice Općine Novi Golubovec kroz druženje što će rezultirati unaprjeđenjem kvalitete života stanovnika Općine. Cilj je poboljšati životne uvjete stanovnika te poboljšati uvjete za izvođenje društvenih i kulturnih aktivnosti kroz uspostavu središnjeg prostora za druženje i razonodu te organizaciju slobodnog vremena lokalnog stanovništva. Dom kulture biti će dostupan lokalnoj zajednici Općine Novi Golubovec, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva kako bi se obogatila ponuda društveno-kulturnog sadržaja.