Preskoči na sadržaj

Sanacija nerazvrstane ceste NC9-006 Hižakovec-Ruku-Kolari od posljedica potresa

Razdoblje provedbe
22.03.2022. - 17.06.2022.
Nositelj projekta
Donja Stubica
Vrijednost
760.000,00 kn
Fond iz kojeg se financira

Fond solidarnosti Europske unije

Grad Donja Stubica provodi operaciju pod nazivom „Sanacija nerazvrstane ceste NC9-006 Hižakovec-Ruki-Kolari od posljedica potresa“ u sklopu Poziva „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije“, koji se financira iz Fonda solidarnosti Europske unije.

Pozivom se podupire obnova infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu 22. ožujka 2020. godine na području Krapinsko-zagorske županije, a svrha Poziva je uspostava redovnog funkcioniranja sustava prijevoza te nadoknada financijskih sredstava operacijama za provedene mjere sanacije.

Cilj operacije je sanacija nerazvrstane ceste NC9-006 Hižakovec-Ruki-Kolari od posljedica potresa. Izvedbom radova će se nerazvrstana cesta vratiti u stanje prije oštećenja nastalih u potresu 22. ožujka 2020. Radovi su nužni kako bi se nerazvrstana cesta vratila u funkcionalno stanje te se osiguralo sigurno prometovanje navedenom dionicom nerazvrstane ceste.