Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2021. godinu

Tekst natječaja

Europska komisija objavila je

Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2021. godinu

CILJ PROGRAMA je doprinijeti uspostavljanju europskog obrazovnog prostora, ojačati vezu između obrazovanja i istraživanja, njegovati vještine kritičkog mišljenja sudionika Programa na svim razinama, poticati zapošljivost, socijalnu uključenost, građanski angažman, inovacije i održivost okoliša u Europi i šire omogućavanjem svim sudionicima da imaju mogućnost obrazovanja i usavršavanja u inozemstvu.

SUDIONICI PROGRAMA Erasmus+ su: studenti, vježbenici, naučnici, učenici, odrasli polaznici, mladi ljudi, volonteri ili profesori, učitelji, voditelji osposobljavanja, osobe koje rade s mladima, stručnjaci u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta, itd.

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI su organizacije (privatne i javne), ustanove (škole, pučka otvorena učilišta) i druga tijela (udruge) koja organiziraju aktivnosti koje se podupiru u okviru Programa.

POZIV OBUHVAĆA SLIJEDEĆE AKTIVNOSTI:

  • Ključna aktivnost 1 (KA1) – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince
  • Ključna aktivnost 2 (KA2) – Suradnja organizacija i institucija
  • Ključna aktivnost 3 (KA3) – Podrška razvoju politike i suradnji
  • Aktivnosti Jean Monnet

Detalje Poziva možete pronaći ovdje.

Za kvalitetnu prijavu projekata za aktivnost KA1 i KA2 možete se prijaviti na webinare. Detalje o webinarima možete pronaći na slijedećim poveznicama:

https://tinyurl.com/kb8ux73r

https://tinyurl.com/ndn96dc