Preskoči na sadržaj

Ciklus edukativnih radionica na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“

Tekst natječaja

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi u razdoblju od 1. travnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), na temu „Upravljanje projektnim ciklusom“. Radionice će se provoditi u razdoblju od 4.10.2023. do 25.10.2023. godine online putem aplikacije Microsoft Teams.

Detaljan Program edukacije koju će provoditi tvrtka EMDA d.o.o. nalazi se niže.

Prijave će se zaprimati putem online obrasca prijave za sudjelovanje do 28.9.2023. godine. Budući da je broj sudionika ograničen, molimo da se prijavi po jedna osoba iz institucije. Prvih 15 zaprimljenih prijava tijela javne vlasti dobit će potvrdu o sudjelovanju na edukativnim radionicama.

Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje vlastitog računala.

Dokumenti