Preskoči na sadržaj

Interreg SI-HR: Javni poziv za angažiranje neovisnih vanjskih stručnjaka i natječaj za ugovornog upravitelja

Tekst natječaja

Objavljen je Javni poziv za angažiranje neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava i neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore u projektnim prijavama zaprimljenim u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027.

 

Ovaj javni poziv pripremljen je s ciljem uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava podnesenih u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg programa Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. -2027. te uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje relevantnosti projektnih prijava podnesenih za program Interreg Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. – 2027. u okviru relevantnih poziva, uz davanje preporuka kako bi se osigurala usklađenost prijava obuhvaćenih s pravilima o državnim potporama. 

Rok za prijavu je 21. 9. 2023.

Više informacija pogledajte na POVEZNICI.

 

Ujedno, unutar zajedničkog tajništva Interreg Programa Slovenija-Hrvatska 2021.-2027. sa sjedištem u Ljubljani, tražimo novog zaposlenika koji bi obavljao zadatke ugovornog upravitelja.

Ako vas zanima raznolik, dinamičan i timski rad u međunarodnom okruženju, prijavite se na poziv koji možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/podsekretar-v-direktoratu-za-kohezijo-uradu-za-interreg-in-financne-mehanizme-v-sektorju-za-upravljanje-cezmejnih-programov/