Fokus

 • Energetska učinkovitost i Informacijsko-komunikacijske tehnologije

  U dvorcu Bračak smještena je Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske čiji je zadatak provedba nacionalne i regionalnih politika energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, poticanje investicija u energetici i izgradnja energetske infrastrukture. Njihova ekspertiza dodana je vrijednost potencijalnim stanarima.

  Osim ovih djelatnosti u sferi energetske učinkovitosti i Informacijsko-komunikacijskih tehnologija, prihvatljive su i ostale djelatnosti kao: multimedija, digitalna grafika, arhitektura i građevinarstvo, elektrotehnika ili elektroničko poslovanje kao i savjetodavne usluge i ostale uslužne djelatnosti.

 • Poduzetnici početnici i inovacije

  Cilj nam je stvoriti dinamično, kreativno i uspjehu orijentirano okruženje gdje će poduzetnici početnici i inovatori djelovati u optimalnoj atmosferi za njihov razvoj, rast i opstanak na tržištu.

 • Edukacija i poduzetničke kompetencije

  Zagorska razvojna agencija d.o.o., koja upravlja Poslovno-tehničkim inkubatorom u okviru svoje redovne djelatnosti poduzetničko-potporne institucije organizira edukacije za poduzetnike te im pomaže u stjecanju potrebnih kompetencija kako bi postali konkurentniji i uspješniji.
  SAZNAJTE VIŠE