Prijavni obrazac za natječaj Saveza Alpe Jadran

21/03/2018

 

Zbog tehničkih poteškoća na internetskoj stranici Saveza Alpe Jadran postoji mogućnost da se prilikom preuzimanja prijavnog obrasca preuzme stari obrazac te stoga u prilogu ove vijesti donosimo novi ispravan obrazac za prijavu projekta. Podsjećamo, Savez Alpe Jadran objavio je natječaj za prijavu projekata regija članica za 2018. godinu koji se financiraju iz zajedničkog proračuna.

Razdoblje prijave je od 1. ožujka do 31. ožujka 2018. godine. Prihvatljive teme u okviru natječaja su raznolike: gospodarstvo, umjetnost i kultura, prevencija katastrofa, energija i očuvanje okoliša, jednake mogućnosti, europske vrijednosti, zdravlje, visoko obrazovanje, cjeloživotno učenje, ruralni razvoj, sport i turizam.

Cilj je natječaja razviti projekte koji imaju pozitivan učinak na cijelu zajednicu Saveza, povezuje članice i doprinosi njihovom umrežavanju.

 

Tekst natječaja možete pronaći ovdje: http://www.alps-adriatic-alliance.org/alps-adriatic-alliance-1st-call-for-financial-applications-in-2018/ ili u sklopu prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu.

 

Prilog:

  Application for funding 2018

 Application for funding 2018 - OPEN VERSION