Prezentacija projekta „Uživam tradicijo“ kroz kulinarske radionice na temu zagorskih štrukli

03/05/2018

 

U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko – zagorskoj županiji te projekta „Uživam tradicijo“, Zagorska razvojna agencija organizira kulinarsku radionicu o interpretaciji na temu pripreme zagorskih štrukli koja će se održati u srijedu, 9. svibnja 2018. godine u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici, s početkom u 10 sati.

Uz kulinarske radionice, prezentirat će se program prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska te projekt „Uživam tradicijo“ u sklopu kojeg Zagorska razvojna agencija sudjeluje u ulozi projektnog partnera.

Uz prezentaciju programa prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska te projekta „Uživam tradicijo“, održat će se kulinarske radionice na temu zagorskih štrukli, na 3 različita punkta – na jednom će na tradicionalan način štrukle pripremati bake, na drugom profesionalni kuhar iz hotela, a na trećem učenici Srednje škole Zabok.

Cilj radionice je kroz prezentaciju pripreme promovirati gastronomsku vrijednost zagorskih štrukli kao jedne od kulinarskih baština Krapinsko – zagorske županije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite i veselimo se Vašem dolasku!

Detaljnije informacije o programu radionica možete naći ovdje.