Poziv na informativni dan za područje Zdravlje, demografske promjene i kvalitete života

18/01/2018

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poziva Vas na informativni dan za područje Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života u okviru Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije - Obzor 2020., koji će se održati u petak, 26. siječnja 2018., s početkom u 9.30, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Donje Svetice 38, Zagreb.

 

U prvom djelu informativnog dana će predstavnica Europske komisije predstaviti pozive i teme u okviru Radnog programa za razdoblje 2018.-2020. (http://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/wp/2018-2020/main/h2020-wp1820-health_en.pdf), nakon čega će sudionici imati prilike čuti iskustva hrvatskih evaluatora i primjere uspješnih projekata, uključujući prvi hrvatski koordinacijski projekt u ovom području.

Napominjemo da Radni program sadrži teme iz raznih područja, a predstavnica Europske komisije će izdvojiti teme iz Radnih programa za druga područja, koja također mogu biti zanimljiva za prijavitelje koji se bave istraživanjem i inovacijama u području Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života.

 

Molimo Vas da sudjelovanje na informativnom danu za ovo područje potvrdite najkasnije do 23. siječnja, do kraja dana, na e-mail adresu: fp@mzo.hr.

U prilogu Program