Poziv - Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica

11/10/2017

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavaju svoja poslovna znanja i vještine. Upravo je malo i srednje poduzetništvo posljednjih godina u Hrvatskoj postalo iznimno bitan segment gospodarstva koji s preko 50% pridonosi u kreiranju bruto domaćeg proizvoda. Važnost tog segmenta gospodarstva prepoznao je Poslovni dnevnik u suradnji s gradovima, županijama i općinama diljem Hrvatske koji zajedničkim snagama preko besplatnih edukacija i radionica nastoje potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Svi poduzetnici i građani zainteresirani za besplatne poslovne edukacije pozvani su na Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica koji će se održati 19. listopada 2017. godine u Domu Kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3) s početkom u 10 sati. Manifestaciju će otvoriti gospodin Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, gospodin Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te gospodin Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel diskusija koja će dati odgovore na pitanje Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici?

Glavni dio programa je trosatna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?". Radionicu će voditi gospođa Kristina Androlić, ekspertica za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata, iz društva "Androlić konzalting". Putem interaktivne radionice polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova. Također, svi sudionici će imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Poslovni uzlet ulazi u četvrtu godinu postojanja, stoga se pozivaju svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio besplatnih edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

Edukacije su besplatne, no broj mjesta je ograničen stoga svoje mjesto osigurajte na linku za prijavu, broj telefona 01/6326-030 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

U sljedećem prilogu se nalazi Pozivnica i Program poslovnog uzleta.

1. Pozivnica

2. Program poslovnog uzleta