Novi stanari u Poslovno - tehnološkom inkubatoru Bračak

04/09/2017

Župan Željko Kolar potpisao je Ugovor o besplatnom korištenju poslovnog prostora s korisnikom Danijelom Krznarom iz Svetog Križa Začretja, jednim od vlasnika tvrtke IND4T. Župan je tom prilikom istaknuo da je svrha Inkubatora osnažiti mlade poduzetnike i one koji tek počinju svoje poslovanje te podsjetio kako je ovaj inkubator svojevrsna priprema za onaj u Krapini, za čiju gradnju je Krapinsko-zagorskoj županiji dodijeljeno 20 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz europskih fondova. 

Danijel Krznar je istaknuo kako zajedno sa suradnicima Ivanom Frišćićem i Božidarom Piljekom planira raditi prvenstveno na razvoju vlastitog softvera u elektroenergetici, a potom i razvijanju hardverskih rješenja. „Ovo je jedan izrazito zanimljiv prostor jer se nalazi u izvrsnom energetskom centru – očekujemo da će sama lokacija privući spektar ljudi koji se bavi energetikom i softverom. Prvih nekoliko godina radit ćemo na razvoju, a nakon toga bi mogli i nastupiti na tržištu“ – rekao je Krznar i zahvalio Krapinsko-zagorskoj županiji na prilici za besplatno korištenje prostora Poslovno-tehnološkog inkubatora.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske Julije Domac i voditelj Odjela za gospodarsku i poduzetničku infrastrukturu Zagorske razvojne agencije Damir Strejček.

 

Više informacija na web stranici - link.