Objavljen poziv Erasmus+- Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politika Suradnja s civilnim društvom u području obrazovanja i osposobljavanja i mladih

23/10/2017

Europska komisija objavila je poziv Erasmus+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politika Suradnja s civilnim društvom u području obrazovanja i osposobljavanja i mladih s ciljem osiguravanja strukturne potpore u obliku bespovratnih sredstava za poslovanje europskim nevladinim organizacijama (ENVO-i) i mrežama na razini EU-a koje djeluju u području obrazovanja i osposobljavanja ili u području mladih.

Ovaj je poziv otvoren za dvije kategorije tijela: europske nevladine organizacije (ENVO-i) u području obrazovanja i osposobljavanja ili u području mladih te mreže na razini EU-a u području obrazovanja i osposobljavanja ili u području mladih. Određena organizacija može podnijeti samo jednu prijavu, ili za prvu ili za drugu kategoriju. Kako bi ispunjavali uvjete, podnositelji prijave moraju biti: nevladine organizacije ili nevladina tijela, te neprofitne organizacije/tijela.

Rok za podnošenje prijava do 14. prosinca 2017. u 12.00 sati.

Više na: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/civil-society-cooperation-in-field-education-and-training-and-youth_en.