Javna rasprava o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb i Nacrta prijedloga Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb do 2020.

21/08/2017

Provodi se javna rasprava o Strateškoj studiji utjecaja na okoliš Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine i Nacrta prijedloga Strategije razvoja Urbane aglomeracije Zagreb za razdoblje do 2020. godine. Javnu raspravu koordinira i provodi Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada (Republike Austrije 18, Zagreb), i ona će trajati od 14. kolovoza 2017. do 12. rujna 2017. godine.

Javno izlaganje o Strateškoj studiji i Nacrtu prijedloga Strategije održat će se u utorak, 29. kolovoza 2017. godine u 11.00 sati u dvorani Mjesnog odbora Zapruđe, Meštrovićev trg 1g, u Zagrebu. Tijekom trajanja javne rasprave javnosti će biti omogućen javni uvid u relevantne dokumente. Javnost može svoja mišljenja i prijedloge vezane uz Stratešku studiju s Nacrtom prijedloga Strategije u pisanom obliku dostaviti za vrijeme trajanja javne rasprave, zaključno sa zadnjim danom rasprave, na adresu: Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada, Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb.

Više informacija dostupno je na webu ovdje i u pdf-u ovdje.