Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017. - otvoreno glasovanje

19/06/2018

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije je i ove godine pokrenulo „Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017.“ čija je svrha dodatna promocija uspješnih projekata, financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, ali i informiranje šire i ciljane javnosti o mogućnostima korištenja sredstava koji su Hrvatskoj na raspolaganju.

Ovakav oblik promocije predstavlja još jedan u nizu načina kojima građanima omogućavamo uvid u načine na koji EU projekti djeluju kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama.

Ovim putem Vas obavještavamo da je glasovanje za Izbor najuspješnijeg lokalnog EU projekta u Republici Hrvatskoj u razdoblju 2016.-2017 sada otvoreno, a glasovati je moguće na Internetskoj stranici strukturnih fondova na poveznici https://strukturnifondovi.hr/izbor-za-najuspjesniji-lokalni-eu-projekt-2016-2017/

Potrebno je kliknuti na tipku “Odaberi” koja se nalazi u dnu opisa svakog nominiranog projekta te potvrdite svoj izbor klikom na tipku “Glasaj ovdje” koja se nalazi na dnu stranice. Glasovati je moguće samo jednom, a da bi bilo prihvaćeno, potrebno je odabrati ukupno tri projekta koje smatrate posebno uspješnima. Glasovanje je otvoreno do 30. lipnja 2018. godine.