Edukativna radionica na temu Energy Conserving Office

16/02/2018

Zagorska razvojna agencija d.o.o. za promicanje regionalnog razvoja u sklopu projekta ECO – Energy Conserving Office sufinanciranog iz zajedničkog fonda Saveza Alpe-Jadran, organizira istoimenu radionicu u svrhu poboljšanja konkurentnosti startup-ova i poduzetnika koji žele uskladiti svoje poslovanje s načelima ekološke svijesti i energetske učinkovitosti kroz primjer dvorca Bračak, te Vas ovim putem pozivamo da sudjelujete na istima.

Edukativna radionica namijenjena je prvenstveno svima zainteresiranim poduzetnicima koji se žele educirati o smanjenju potrošnje resursa i povećanju energetske učinkovitosti u manjim poduzećima, korištenju eko-prihvatljivih uredskih materijala što uključuje informiranje o recikliranim potrošnim materijalima, kontroliranoj potrošnji energije, digitalizaciji poslovanja i odvajanju otpada.

Radionicu će voditi stručnjaci iz Društva za oblikovanje održivog razvoj i Regionalne energetske agencija Sjeverozapadne Hrvatske.

Glavni cilj projekta je povećati ekološku svijest i energetsku učinkovitost u poslovanju i uredu u svrhu čega se održava radionica na temu energetskog razgovora i ekološke svijesti u poslovanju i uredu.

Radionica će se održati 23. veljače 2018. godine s početkom u 10 sati u Energetskom centru Bračak, dvorana Voda, na adresi Bračak 4, 49210 Zabok. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem elektroničke adrese: ingrid@zara.hr.

Predviđeno trajanje radionica je 3 sata.

 

Radujemo se Vašem dolasku!