Dani regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

11/10/2017

Dani regionalnoga razvoja i EU fondova konferencija je Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizirana kako bi brojni predstavnici ministarstava, županija, gradova, općina, regionalnih koordinatora i drugih institucija važnih za regionalni razvoj dobili važne informacije o mogućnostima financiranja iz EU fondova te razmjenili iskustva, povezali se i ojačali suradnju na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u svrhu realizacije što većeg broja projekata.

U cilju informiranja svih dionika o aktualnostima politike ravnomjernog regionalnog razvoja i mogućnostima financiranja lokalnih i regionalnih razvojnih projekata sredstvima iz EU fondova, održani su Dani regionalnoga razvoja i EU fondova u Šibeniku.

Okupilo se više od 2,000 sudionika u tri dana koji su sudjelovali na brojnim prezentacijama, radionicama i predavanjima, potpisivanju sporazuma o suradnji s regionalnim koordinatorima, sajmu EU mogućnosti, Danu Europske teritorijalne suradnje, predstavljanju uspješnih EU projekata i predstavljanju nositelja oznake Hrvatskog otočnog proizvoda. Više o samoj konferenciji možete pročitati ovdje te preuzeti sve materijale i prezentacije.