Coffee chat u Zaboku o mogućnostima za startup-ove

05/10/2017

O potrebama poduzetnika početnika i mogućnostima za njihove poslovne ideje na tržištu raspravljalo se jučer na Coffee chat-u u Energetskom centru Bračak.
 
Riječ je o zanimljivom panelu pod nazivom Mogućnosti za startup-ove – jučer, danas, sutra? koji se održao u okviru ovogodišnje konferencije Croenergy, a u organizaciji Zagorske razvojne agencije i Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske. Publiku su zainteresirali zanimljivo panelisti Ivica Mudrinić, suosnivač HUB385, Aco Momčilović. HR manager u Rimac Automobili, Vedran Đidara ispred HAMAG BICRO-A te Danijel Krznar iz poduzeća IND4T, stanar Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije. Zanimljivu diskusiju vodio je moderator Saša Cvetojević iz Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE). 
 
Predstavljeni su programi i mogući izvori financiranja u okviru HAMAG BICRO-a te na regionalnoj razini.  Panelisti su istaknuli kako su orijentiranost na kupca, odnosno tržište i potražnju, mogućnost umrežavanja s drugim gospodarskim subjektima kao i omogućavanje provjere i dokazivanja inovativnog koncepta kojeg mladi poduzetnici razvijaju i kvalitetni mentori temeljni uvjeti za uspješno poslovanje.