Coffee chat Mogućnosti za startup-ove - jučer, danas, sutra?

19/09/2017

U okviru ovogodišnje konferencije Croenergy2017 - Sustainable Energy Finance and Investment Summit 2017 koja će se održati od 3. do 4. listopada u Energetskom centru Bračak (Zabok) Zagorska razvojna agencija u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske organizira Coffee chat na temu Mogućnosti za startup-ove – jučer, danas, sutra?.

Uz Sašu Cvetojevića (CRANE) kao moderatora o mogućnostima koje su se pružale startup-ovima ranijih godina, onima koje se pružaju danas i inovacijama koje se u taj sustav unose govoriti će Ivica Mudrinić, jedan od osnivača HUB385, Aco Momčilović, HR manager u Rimac Automobili, Vedran Đidara ispred HAMAG BICRO-a te Danijel Krznar, direktor poduzeća IND4T, stanar Poslovno-tehnološkog inkubatora Krapinsko-zagorske županije, Bračak.

Coffee chat namijenjen je poduzetnicima i obrtnicima poečtnicima, ali i onima koji već dugo posluju te svim zainteresiranima.

Coffee chat će se održati 4. listopada 2017. godine od 10,00 do 11,30 sati u prostorima Energetskog centra Bračak.

Prijaviti se možete do 2. listopada 2017. putem online prijave na sljedećoj poveznici http://zara.hr/hr/edukacije/coffee-chat-mogucnosti-za-startup-ove---jucer-danas-sutra,74.html ili mailom na ivana.salkovic@zara.hr .