Besplatni tečaj za stručnjake u području EU fondova

06/12/2017

Odbor regija organizira besplatni online tečaj (MOOC - massive open online course) za stručnjake u području EU fondova - „Kako na najbolji način iskoristiti sredstva EU-a namijenjena regijama i gradovima“.

Na tečaju, koji će trajati od 15. siječnja do 23. veljače, predstavit će se relevantne informacije o postojećim i budućim politikama i programima EU-a, kao i praktični alati i primjeri mogućnosti financiranja dostupnih na regionalnoj i lokalnoj razini.

Tečaj će biti dostupan na Iversity, internetskoj platformi za učenje, a sastojat će se od videozapisa, informativnih članaka, infografika i rasprava koje će se uživo prenositi putem interneta s dijelom posvećenim pitanjima i odgovorima za polaznike tečaja. Tijekom prvih šest tjedana tečaja polaznici će obrađivati jednu određenu temu tjedno, a svoj će napredak u učenju procjenjivati putem zadataka i tjednog testa. Tečaj iziskuje otprilike sat i pol učenja tjedno. Materijal koji će se koristiti za tečaj ostat će dostupan na internetu godinu dana.

Više informacija možete pronaći ovdje.