4.međunarodna konferencija BRI-ES 2018

08/01/2018

15.ožujka 2018. godine u ENAIP Centru za stručno usavršavanje u Udinama, Italija, u suradnji sa ISIS "Cankar-Vega-Zpis", Gorice i ISIS "J.Štefan", Trst, održati će se 4. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA BRI-ES 2018.

 

Cilj konferencije je postizanje boljih veza i suradnje između industrije, gospodarstva i obrazovanja, u cilju povećanja međusobne razmjene i promicanja dobrih praksi s naglaskom na premošćivanje jaza između industrija, gospodarstva, strukovnog obrazovanja i stručnog usavršavanja, unutar Alpe-Adria regije.

Fokus je na područje strojarstva, mehatronike, elektrotehnike, računalnih znanosti i automobilsk tehnike. 

Sudionici projekta su strukovne i tehničke škole iz Austrije, Slovenije, Italije, Hrvatske, Srbije, Češke i Bosne i Hercegovine. 

 

Usporedno s konferecijom, održavat će se natjecanje u timskom radu učenika iz područja mehatronike i automobilske industrije. natjecati će se 10 ekipa, 5 ekipa za svako područje. U svakom timu bit će predstavnik jedne zemlje. Glavni cilj je promicanje suradnje i timskog rada. Na kraju konferencije studenti će predstaviti iskustva koje su stekli tijekom natjecanja.

 

Program konferencije te ostale informacije možete ponaći na linku.