Baza projekata KZŽ

Zagorska razvojna agencija d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje do 2020. godine, raspisala je Sedmi poziv na predlaganje razvojnih projekata za Bazu projekata/Središnji elektronički registar razvojnih projekata. .
 
Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje do 2020. godine i Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko- zagorske županije 2014.-2020. godine. Mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Krapinsko-zagorske županije.
 
Kako bi mogli unijeti svoj projekt potrebno se registrirati. Samostalno odaberite korisničko ime i lozinku, te unesite ispravnu mail adresu na koju ćete nakon predaje obrasca primiti potvrdni mail. Nakon uspješne registracije, prijavite se u aplikaciju odabranim korisničkim imenom i lozinkom te započnite sa unosom projekata.
 
Preporučeni web preglednik je Mozilla Firefox.