Baza projekata KZŽ

Zagorska razvojna agencija d.o.o., kao operativno tijelo Krapinsko-zagorske županije i regionalni koordinator, u svrhu provedbe i učinkovitijeg praćenja Strategije razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje od 2011. – 2016. godine, raspisala je Peti poziv na predlaganje razvojnih projekata za Bazu projekata.

Svrha poziva je identificirati i prikupiti sve ideje, prijedloge i projekte koji su važni za razvoj Krapinsko-zagorske županije, za ostvarivanje ciljeva i prioriteta utvrđenih Strategijom razvoja Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2011. – 2016. godine. Mogu se prijaviti projekti u svim područjima razvoja, a prijaviti ih mogu sve pravne i fizičke osobe s registriranom djelatnošću u Republici Hrvatskoj uz uvjet da će se projekt provoditi na području Krapinsko-zagorske županije.

Kako bi mogli unijeti svoj projekt potrebno se registrirati. Samostalno odaberite korisničko ime i lozinku, te unesite ispravnu mail adresu na koju ćete nakon predaje obrasca primiti potvrdni mail. Nakon uspješne registracije, prijavite se u aplikaciju odabranim korisničkim imenom i lozinkom te započnite sa unosom projekata.

Preporučeni web preglednik je Mozilla firefox.